Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Assistent/junior Maatvoerder

Plaatsingsdatum 04-07-2018 Functiecategorie Bouw - Uitvoerend
Standplaats VELDHOVEN Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Is meten en maatvoering jouw passie? Neem jij altijd de juiste maat, ook van jezelf en je werkgever? Hou je van afwisseling en ga je (bij)leren niet uit de weg?
Dan willen we graag met jou in gesprek komen!


Om het huidige werk én het toekomstige werk uit te blijven voeren, willen wij ons team uitbreiden met een junior / assistent Maatvoerder met de potentie om in de toekomst door te groeien tot Maatvoerder.

Samen met je ervaren collega’s bereid je je projecten voor en onder begeleiding voer je deze projecten uit. Onze projecten spelen zich voornamelijk af in het (groot) grondverzet, spoor- en wegenbouw en kunnen bestaan uit alle voorkomende meet- en uitzetwerkzaamheden. Hierbij maak je gebruik van Trimble Total Station en GPS, in sommige gevallen met laserscanner of drone.
Na de metingen worden de gegevens gecontroleerd en verwerk jij, onder begeleiding van een collega, de ingewonnen meetdata tot het gewenste eindproduct/rapport. Het is de bedoeling dat jij uiteindelijk deze werkzaamheden zelfstandig kan en gaat doen.

Wie zijn wij?
Wij zijn Geo Totaal, een jong en innovatief ingenieursbureau, gespecialiseerd in maatvoering in de spoor-, grond-, weg- en waterbouw.
Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden aan partijen die werken met GPS en Total Station machinebesturing, zowel in de voorbereiding als ook in de uitvoering.
Met GPS, Total Station, drone en quad, zijn wij in staat om snel en vakkundig alle voorkomende meetwerkzaamheden uit te voeren.

Op dit moment bestaat ons team uit 2 ervaren werkvoorbereiders / maatvoerders en is daarmee een hele platte organisatie. We willen er graag een nieuwe collega bij, zowel om (samen) de opdrachten uit te voeren, maar ook om nieuwe inzichten te krijgen en vergaderen met zijn 2en wordt wat voorspelbaar.

Wat zoeken wij?
Onze nieuwe junior / assistent Maatvoerder heeft een afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur Civiele Techniek of Geodesie), een goede beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift) en in staat om goed te communiceren met opdrachtgevers.

A
lle onderstaande ervaring en kennis is een pre, geen must. Alles kan je bij ons leren!
• Ervaring met landmeetkundige verwerkingssoftware
• Ervaring met CAD tekensoftware (Autocad of Autocad Civil 3D)
• Ervaring met landmeetkundige apparatuur (Trimble)
• Ervaring met het Trimble Gedo System
• Ervaring met drone metingen/verwerken
• In het bezit van ROC-light

Als persoon ben je in ieder geval proactief, secuur, een goede teamplayer en flexibel, maar boven alles zoeken we een leergierig persoon met een passie voor meten en maatvoering!

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende baan bij een bedrijf in ontwikkeling, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
We geven je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en continu nieuwe vaardigheden alsook software en apparatuur te leren. Je krijgt de beschikking over moderne middelen voor de uitvoering van de functie, waaronder een laptop, meetapparatuur, telefoon en auto van de zaak.
En als laatste; we bieden je een zeer gemotiveerd en enthousiast team, die jou met open armen zullen verwelkomen op ons spiksplinternieuwe kantoor.

Solliciteren op deze functie?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door op de knop Solliciteer te drukken en je CV achter te laten.
Voor nadere informatie kan je per mail contact opnemen met onze corporate recruiter Audrey van der Linde (recruitment@vaneerd-groep.nl). Of bel (06 21205164)!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Uitvoerend
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden assistent maatvoerder, junior maatvoerder, maatvoering, landmeter, landmeten, spoor, wegenbouw

Contactgegevens

Contactpersoon Audrey van der Linde

Vestigingsplaats

Solliciteer